KURS HAV

Arendal Kajakklubb arrangerer for sine medlemmer; grenuspesifikke introduksjonskurs og videre GRUNNKURS i grenspesifikke retninger som; HAV, SURFSKI eller FLATTVANN for klubbens medlemmer. Kursene følger våttkortstigen til Norges Padleforbund.

Her er info og gjeldende priser for kurs i havpadling:

Pris for medlemmer

Info om kursets innhold

Introkurs

450,- inkl. lån av kajakk og utstyr

Kursinfo fra NPF

Grunnkurs

1500/1800,- inkl. lån av kajakk og utstyr

Kursinfo fra NPF

Lån av kajakk, åre, vest og spruttrekk er inkludert i prisen ved intro og grunnkursene.

Se mer info om medlemskap og priser under fanen: Medlemskontigent

Oversikt over alle våre planlagte kurs i havpadling finnes på vaattkort.no (se etter Arendal i kolonnen for Sted). Kursene legges også ut som arrangement i facebook gruppen: Arendal Kajakklubb, og på vår hjemmeside, men merk at påmeldingen skjer via vaattkort.no.

NB: Det forutsettes betalt medlemskap i Arendal Kajakklubb for å delta på kursene.  Medlemskap bes være innbetalt innen 2 uker før kurs. Dette for å få bestilt og ordnet med nøkkelkort som deltakere kan få etter endt INTROKURS, på kursdagen.

Hvis du ikke ennå er medlem, ser du hvordan du kan melde deg inn her:   Bli medlem

Legg merke til at det er mulig å tegne familiemedlemskap for de av dere som har flere som vil padle i familien. (Det er krav om at alle familiemedlemmer som bruker klubbens utstyr har minst introkurs).

Kursavgiften betales på kontonummer :    2801.23.75672, eller på VIPPS: 115272  eller Arendal Kajakklubb, og må være betalt senest 1 uke før kursstart.

Ta med dokumentasjon på betalt medlemskap og kurs på kursdagen. (Det holder med kvittering på mobil).