Grunnkurs HAV på Buøya

Grunnkurs HAV på Buøya


Tid


GRUNNKURS HAV

Sted: Buøya

Dato: Kurset er 30-31 mai, lørdag kl. 09–18 og søndag kl. 09–16.

https://kart.1881.no?lat=58.50891861057538&lon=8.89474153518677&z=16&v=&r=&o=&layer=

Du melder deg på via https://www.vaattkort.no/Event/Dicipline/3. Kursavgift: kr. 2000,-. Betales inn på VIPPS: 115272 eller kontonummer: 2801.23.75672 en uke før kursstart. Maks antall deltagere er 10 personer og prinsippet om først til mølla gjelder.

Grunnkurset er for deg som er nybegynner, eller deg som har padlet litt og bare vet at du vil padle mer! Har du gjennomført grunnkurs og vil utvikle deg videre som padler, er neste trinn teknikkurs med teknikktrening, redninger og lek. Uansett er du velkommen til en morsom og opplevelsesrik kurshelg for å lære mer om padling og bli trygg på vannet!

INFO om KURSET:
 Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren vært gjennom enkle praktiske øvelser, lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg blir deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Les mer om kursinnhold her: http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Er du medlem av Arendal kajakklubb kan du låne kajakk, åre, vest og spruttrekk av kajakklubben. Dere som har eget utstyr inklusiv kajakk gi beskjed til kursholder. Ha med hansker, sko (uten skolisse og må tåle saltvann). Det kan være kjølig i vannet, så en tørrdrakt er selvsagt best. En våtdrakt med ullundertøy og vindjakke fungerer også bra, men da er det ekstra viktig å ha med komplett skift. Ull er gull.

Det blir BADING!

Ting du må ha med i båten på kursdagene:

-Ekstra undertøy av ull
-Lue og votter
-Varm jakke
-Varm drikke
-Ekstra skift
-Niste (inkl lett tilgjengelig snacks)
-Vanntette poser* (2 lag med bærepose fungerer også dersom du ikke har vanntette pakkposer.)

NB! Det forutsettes betalt medlemskap i Arendal Kajakklubb for å delta på kurset. Er du ikke er medlem, melde deg inn her: https://arendalkajakklubb.no/p/33063/bli-medlem. Betaling kan enkelt vipses til Arendal Kajakklubb (115272) eller innbetales kontonummer: 2801.23.75672. Ta med dokumentasjon på betalte avgifter på kursdagen.
 (Det holder med kvittering på mobil)

Koronatiltak: Arendal kajakk klubb følger koronavettreglene til Norges Padleforbund og gjennomfører alle vårens kurs i henhold til disse. Mer info her: http://www.padling.no/nyheter-aktivitetsrettet/informasjon-koronavirus-oppdatert-2804/

 

Kursholdere er Trond-Inge Terjesen og Martin Hirte.

Spørsmål rettes til kursholder; Trond-Inge Terjesen, mob.: 952 79 688.

Skulle du bli syk rett før kurset, vennligst kontakt kursholder.

Med ønske om en flott helg og kurs med masse ny padlekunnskap!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.