INTROKURS


Tid


Sted

Vis kart

INFO INTROKURS i AKK 2019.Her er litt praktisk info til dere som er påmeldt INTROKURS:Oppmøte klokka 18.00 på brygga ved klubbhuset. 

Kurset varer i ca. 3 timer. 

Sted: Arendal Kajakklubb  https://kart.gulesider.no/?c=58.451737,8.751571&z=14&q=%22Hansnesveien,%2027A,%20ARENDAL%22;212307812;geo


Praktisk info om klubben og de ulike kajakker. Dette innebærer opplæring omkring hvordan håndtere og ivareta kajakker og utstyr, samt noe tørr-trening og gjennomgang av utstyr før vi går ut på vannet i kajakkene.


Det vil bli innføring i hvordan man entrer en kajakk, enkle padleteknikker og innføring i kameratredning.

Alle skal i vannet i løpet av introduksjonskurset.


Utstyr og bekledning styres av årstid og temperatur i vannet. På vinter, tidlig vår og høst er det fremdeles kjølig i vannet, da er tørrdrakt å foretrekke, men en våtdrakt med ullundertøy og vindjakke fungerer også. Det er da ekstra viktig å ha med komplett skift. Ull er gull selv om det er "sommer". 

Det anbefales å bruke våtdrakt under kurset, men badetøy er også i orden hvis vanntemperaturen er ok for deg. Det blir BADING. Eksempel på annet utstyr dere trenger; (bortsett fra kajakk, åre og spruttrekk) hansker/votter, sko (gjerne uten skolisse, da disse kan henge seg fast i kajakken og må tåle saltvann).

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling.

Kurset gir våttkort i henhold til NPF våttkortstige. 

Les mer om kursinnhold her: http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/introkurs-hav/

Avslutningsvis får dere utdelt våttkort fra Padleforbundet, samt nøkkelkort til klubbhuset.


Spørsmål kan best rettes til kursholder. Skulle du bli syk rett før kurset, vennligst kontakt kursholder.

Velkommen som medlem i AKK! 

Håper dette vil være med å stimulere dere til masse padling fremover!


Anbefalte alternative påbygg etter endt INTRO kurs er 2 retninger, GRUNNKURS HAV ELLER GRUNNKURS SURFSKI


http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/


Dette for å øke egen padlekompetanse og for å gi økt glede og trygghet på vannet!


Oversikt over alle våre planlagte kurs i havpadling finnes på vaattkort.no (se etter Arendal i kolonnen for Sted). Kursene legges også ut som arrangement i facebook gruppen: Arendal Kajakklubb, og på vår hjemmeside, men merk at påmeldingen skjer via vaattkort.no.NB: Det forutsettes betalt medlemskap i Arendal Kajakklubb for å delta på kursene.  Medlemskap bes være innbetalt innen 2 uker før kurs. Dette for å få bestilt og ordnet med nøkkelkort som deltakere kan få etter endt INTROKURS, på kursdagen. 


Hvis du ikke ennå er medlem, ser du hvordan du kan melde deg inn her:   https://arendalkajakklubb.no/p/33063/bli-medlem

Legg merke til at det er mulig å tegne familiemedlemskap for de av dere som har flere som vil padle i familien. (Det er krav om at alle familiemedlemmer som bruker klubbens utstyr har minst introkurs).Kursavgiften  for  INTROKURS er 450,- og betales på kontonummer :    2801.23.75672, eller på VIPPS: 115272  eller Arendal Kajakklubb. Dette bes være betalt senest 1 uke før kursstart. 


Ta med dokumentasjon på betalt medlemskap og kurs på kursdagen. (Det holder med kvittering på mobil).MvhARENDAL KAJAKKLUBBKommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.