Nå kan du melde deg på kurs i Arendal Kajakklubb!

Postet av Arendal Kajakklubb den 27. Mar 2022

Det første introkurset er allerede 21 april :)

INTROKURS

Nå har vi satt opp flere Introkurs for 2022 sesongen! Dette er et 3-timers kurs for nybegynnere. På kurset får du praktisk info om klubben og de ulike kajakkene, og hvordan du håndterer kajakk og utstyr. Etter endt kurs har du gjennomgått kameratredning og lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. 

Les mer om kurset her 


GRUNNKURS HAV

Grunnkurset er på 16 timer og er for deg som er nybegynner, eller for deg som har padlet litt og bare vet at du vil padle mer! Du introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har du vært gjennom enkle praktiske øvelser, lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg blir du kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. 

Kurset foregår på Buøya, lørdag kl. 09-18, og søndag kl. 09-16.

Les mer om kurset: https://vaattkort.no/Event/10200


TEKNIKKURS HAV

Teknikkurset er på 16 timer og er for deg som allerede har grunnkurs og som ønsker å bygge videre på denne kunnskapen. Kurset er en ypperlig anledning til å bli trygg i kajakken, og utvikle dine ferdigheter gjennom lek og utfordringer. Du lærer flere styreteknikker, bruk av tauline, du finsliper litt redningsteknikker og introduseres for rulla. Målet er å utvikle teknikken din og gjøre deg til en habil padler og utfordre deg i litt urolig sjø. 

Kurset foregår på Buøya utenfor Arendal, lørdag 09.00-18.00 og søndag 09.00-16.00

Les mer om kurset: https://vaattkort.no/Event/10223

 

PÅMELDING

Du kan melde deg på kursene via vår hjemmeside eller du kan logge deg på https://vaattkort.no/ Velg tur/hav under "alle grener"

Finn aktuelt kurs som avholdes i Arendal.  For å melde seg på må man ha en brukerprofil - trykk påmelding og opprett ny bruker. Meld deg på.

Du må være medlem i Arendal Kajakklubb for å delta på kurs. Du kan melde deg inn her: https://arendalkajakklubb.no/p/33063/bli-medlem .

Betaling kan enkelt vipses til Arendal Kajakklubb (115272) eller innbetales kontonummer: 2801.23.75672.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.