Husk årsmøtet onsdag 2. mars

Postet av Arendal Kajakklubb den 27. Feb 2022

Husk årsmøtet onsdag 2. mars kl. 18.00 i Sparebanken Sør Amfi på Myra i Arendal. Det vil bli servert pizza og mineralvann.

Du finner dokumentene til Årsmøte som vanlig på våre nettsider under «Om AKK» og «årsmøter».

Husk å at du må være logget inn for å se dette. Du logger deg inn med den mailadressen du benyttet når du registrerte ditt medlemskap i AKK. Dersom du ikke husker ditt passord klikker du på «Glemt/mangler passord? Hent engangskode her.# for å få nytt.

Vel møtt til Årsmøte 😊

Arendal Kajakklubb ønsker velkommen til den årlige turen til Silkeborg i Danmark 😊

Postet av Arendal Kajakklubb den 16. Feb 2022

Denne turen har for lengst blitt en tradisjon i klubben vår. Man trenger ikke være konkurransepadler for å være med; alle er velkomne. Dette er tur for alle klubbens medlemmer. Her blir det mulighet for både mengdetrening og turpadling på Gudenåen, basert på eget ønske og lyst.  Det vil også være fokus på og ha det hyggelig sosialt.

Vi tar første ferje ned fredag 29. april og siste ferje hjem søndag 1. mai. I Silkeborg bor som vanlig bra på vandrerhjemmet i Silkeborg, helt inntil Gudenåen.  Man må regne med en egenandel på 1500-2500 kr, resten dekkes av AKK.

Bindene påmelding innen 15. mars til tur@arendalkajakklubb.no . Spørsmål om turen  kan sendes til samme e-post adresse. 

Mer informasjon om tider og eksakt egenandel bli sendt ut etter påmeldingsfristen.

Vi gleder oss til tur med dere 😊

Ny dato for årsmøte

Postet av Arendal Kajakklubb den 11. Feb 2022

Etter mange henvendelser med ønske om å utsette årsmøtet til etter vinterferien etterkommer vi dette, og årsmøte flyttes til onsdag 2. mars kl. 18.00 i Sparebanken Sør Amfi på Myra i Arendal.

Saker til årsmøtet må være styret i hende innen onsdag 16. februar 2022. De sendes til post@arendalkajakklubb.no

Saksliste og dokumenter til årsmøtet blir gjort tilgjengelig på AKK's hjemmesider senest én uke før årsmøtet altså onsdag 23. februar 2022.

Med de gjeldende koronaregler trenger vi ikke påmelding. 

 Velkommen til årsmøte!