ÅRSMØTE 2021

Postet av Arendal Kajakklubb den 20. Apr 2021

Vi minner om årsmøtet og utsetter fristen for påmelding til onsdag kl.15.00. Se link og innkalling under.


0 Kommentar

ÅRSMØTE 2021

Postet av Arendal Kajakklubb den 14. Apr 2021

Innkalling til årsmøte i Arendal Kajakklubb 

Sted:      Sør Amfi på Myra

Tid:        Onsdag 21. april kl.18.00 (møt opp i god tid)

På grunn av smittevern må vi ha skriftlig påmelding med fullt navn og telefonnummer innen onsdag 21. april. Den sendes på mail til: post@arendalkajakklubb.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter er nå tilgjengelig for medlemmer på hjemmesiden til Arendal Kajakklubb, klikk på linken som det henvises til øverst på siden.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett og så videre, se lov for Arendal Kajakklubb på hjemmesiden vår under fanen Om AKK Vedtekter. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Torgeir Fossestøl kontaktes på telefon 906 96 210 eller på post@arendalkajakklubb.no 

(For arendal kommune gjelder følgende smitteverntiltak fra fredag 16. april: Maks 100 personer på arrangementer hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser.)

 

Mvh styret.

 

Ps.:    Husk at dere må være innlogget for å få tilgang til dokumenter på hjemmesiden vår.

 


2 Kommentarer

Åpning av treningsrommet

Postet av Arendal Kajakklubb den 12. Apr 2021

Hei!

 

Styret vedtok å  åpne treningsrommet på styremøtet 7/4-21. Husk minimum 2 m avstand, maks tre i vektrommet og en i sykkel / padlerommet av gangen. Alle må skrive seg inn i boka med dato, tidspunkt, navn og mobilnummer. Det er slått opp rutiner for bruk i henhold til helsemyndighetens føringer på døra inn til treningsrommet. Denne må leses og følges av alle hvis vi skal kunne holde åpent fremover.

 

Garderobe og andre fellesrom er fortsatt stengt.

 

Mvh Styret0 Kommentar

Onsdagsturer

Postet av Arendal Kajakklubb den 12. Apr 2021

Fra onsdag 14. april er vi i gang med onsdagsturer igjen! Ser mer info under fanen Arrangementer. Det blir onsdagsturer i ukene 16-25 og 31-40, og det trengs flere turkoordinatorer. Dette er et viktig og fint tiltak i klubben! Interesserte kan ta kontakt med 

Nils Julian Krämer 

Nijukr@live.com 

46218462 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline