Arendal kajakkrace - Hisøy rundt lørdag  24 juli 2021

Arendal Kajakklubb har gleden av å invitere alle kajakkpadlere til kajakkløp Hisøy rundt, lørdag 24. juli. Her kan du konkurrere mot noen av landets beste padlere, mot hyttenaboen eller mot deg selv.

Du kan også velge turklassen og bare nyte turen i Arendals flotte skjærgård.

Nytt av året er også en klasse for de som ønsker å padle i en gruppe uten tidtaking, Tur-Gruppe. Her padles det sammen med en instruktør som gir tips og råd på veien slik at alle kommer rundt Hisøy.

Vi serverer drikke og noe å tygge på til alle deltagere.

Toaletter på områder.

Start og mål:

For konkurransepadlere og turpadlere er start kl. 10:00 på Tangen på His, Tangen Alle' 38, 4817 His.

Her finnes gode parkeringsmuligheter på Tangen.

NB!  For Tur-Gruppe er start kl. 09:00 fra Arendal Kajakklubb.

Distanse

Hisøy rundt. 13 km.
Dersom ikke været tillater denne ruten er alternativ rute rundt Ramsøya på 8 km.

Klasser

Konkurranseklasser: K1 og K2D, K1 og K2H (K=kajakk, 1=ener, 2= dobbel, D=damer H=Herrer).

Åpen turklasse: Alle kajakktyper på 51 og bredere.

Tur-Gruppe: Uten tidtaking, alle kajakktyper.

Robåt: Alle robåter tillatt.

Klarer du slå gjeldene rekord

Hisøy rundt-rekorden for damer er på 1:12:10 og for herrer 0:59:30. Vinner du klassen din og slår denne tida vinner du en pengepremie på kr. 5000,-

Premiering

Pengepremier til de tre første i hver klasse .

Uttrekkspremier for alle deltagerne med premier fra blant annet sponsorer som Canal Street, Arendal Kulturhus, Thon Hotell Arendal, Tyholmen hotell.

Gå inn på denne linken og meld dere på.

Prisen er kr .350,- per kajakk og kr. 400,- for K2.

Prisen for åpen turklasse og robåt er kr. 200,-

For medlemmer i Arendal Kajakklubb er prisen kr. 100,- per kajakk.

Påmeldingsfristen er torsdag 22 juli kl. 23:00. Merk at prisen er kr. 100,- ekstra etter denne fristen.

Sikkerhetsutstyr

Vi tar sikkerhet på alvor. Det er påbudt med vest for alle.

Det vil være vaktbåter plassert ut i løypa for å passe på.

Koronatiltak:

Arendal kajakk klubb følger de til enhver til nasjonale og lokale smittevernsregler

Kontaktpersoner:

For spørsmål i forindelse med arrangementet kan du ta kontakt med Kristian Hermannsen på mobil 975 65 371 eller trening@arendalkajakklubb.no

For spørsmål ang. tur gruppen kan du ta kontakt med Alfred Redmond på mobil 406 41 295 eller padlepro.ar@gmail.com