Introkurs


Arrangør: Arendal Kajakklubb

Tid


Oppmøte kl. 17:00 på brygga ved klubbhuset Arendal kajakklubb, ferdig skiftet og klar for å kunne gå i kajakk og være i vannet.

Kurset varer i ca. 3 timer og koster kr. 550,- Betales inn på Vipps 115272 eller konto 2801 23 75672 før kursstart.

Kurset er for nybegynnere, og du må være medlem av Arendal kajakklubb for å delta på kurset. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her: https://arendalkajakklubb.no/p/33063/bli-medlem

På kurset får du praktisk info om klubben og de ulike kajakkene, hvordan du håndterer kajakk og utstyret. Etter endt kurs har du gjennomgått enkel praktisk øvelse og lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest.

Følgende øvelser blir gjennomgått på kurset: Løfte, bære og sjøsette kajakken. Padle forover og bakover, stoppe og svinge kajakk begge veier. Gå rundt i kajakken og komme seg trygt ut av kajakken i vannet. Ilandstigning. Bli vist hvordan kameratredning skal utføres. Lære å sitte riktig i kajakken og lære god padleteknikk. Innføring i hvordan man øker sikkerheten ved padling. Kjennskap til lokale padleforhold.

Avslutningsvis får du utdelt våtkort fra Padlerforbundet, samt nøkkelkort til klubbhuset. Ta kontakt med kursleder Torgeir Fossestøl på telefon 90696210 for spørsmål eller kontakt kurs@arendalkajakklubb.no


Mer mer informasjon og påmelding, se linken under;

https://vaattkort.no/Event/10954