Oppstart av barnepadling - Allidrett :-)

Postet av Arendal Kajakklubb den 30. Apr 2019


Arendal kajakklubb ønsker velkommen til oppstart av Allidrett for barn i alderen 8 til og med 12 år. 

Allidretten har fokus på både kajakk og andre uteaktiviteter. Du får være med på flere ulike idretter, varierte øvelser og mye moro. Du vil møte fire engasjerte voksne ledere på treningene.  Allidretten i Arendal kajakklubb starter i mai og holder på til desember. Se egne plan og datoer i kalendere vår, her på hjemmesiden. 

De aller fleste gangene gjennomføres aktivitetene på/ved EB-stranden på Hisøy, men følg med på planen, for når høsten kommer har vi andre fremmøtesteder.

Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring eller eget utstyr.  Arendal kajakklubb har kajakker, årer og nødvendig utstyr, men du må ha med egen redningsvest og litt ekstra klær

Treningene foregår tirdager fra 17.00-18.00. 

Kari Elin Bratteland er damen som er hovedansvarlig for tilbudet til barn ved Arendal Kajakklubb. Hun jobber med idrett til daglig og har lang erfaring som trener fra Allidrett (barn 6-12 år) og trener på Basistrening for ungdom (13-16 år). Hun er en meget erfaren kurslærer i Agder idrettskrets, for trenere innen barneidrett. Arendal Kajakklubb er veldig heldige som har fått henne med på laget for kommende sesong, så vi håper på god respons og godt oppmøte fra medlemmer og barn. 

Vi er også veldig heldige å ha med oss 3 andre engasjerte voksne og under finner dere kontakt informasjon til samtlige : 

Kari Elin Bratteland : kari.e.bratteland@uia.no. Mobil : 918 73 595

Gro Vale : gro@hoveleirskole.no. 922 69 964

Kurt Nedenes : kurt.nedenes@sshf.no. Mobil : 414 14 239 

Trond Friisø : friisoe@online.no. Mobil : 907 86 244 


Treningene foregår tirdager fra 17.00-18.00. Vel møtt :-) 

Se i kalendere her på hjemmesiden, for mer detaljert informasjon på hver enkelt trening :-) Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.