Svømmehallen åpner igjen

Postet av Arendal Kajakklubb den 10. Sep 2021

Fra fredag 18. september åpner vi igjen for svømming og badstue på Stinta for medlemmer av  Arendal Kajakklubb kl. 20:00 – 21:30.

Husk å møte om litt før da dørene stenges elektronisk kl. 20:00.

Dette er et tilbud hver fredag når Stina svømmehall holder åpent. De følger skolens ferier.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Sture Rasmussen på e-post; husstyret@arendalkajakklubb.no

God fornøyelse :)Høsttur til Seilerhytta i Tvedestrand

Postet av Arendal Kajakklubb den 7. Sep 2021

Vi inviterer til høsttur lørdag 2. oktober – søndag 3. oktober.

Oppmøte på Arendal Kajakklubb kl. 09:30. Her laster vi sammen kajakker på hengeren og pakker med oss det vi trenger. Vi kjører til Buøya for så å padle derfra og til seilierhytta i Tvedestrand. Dette er en tur på ca. 10-11 km, altså litt lenger enn tur/retur Merdø. Det er ca. samme distanse som padles på de flest onsdagsturer. Alle er velkomne til å bli med på turen 😊

Lørdagskveld blir det felles middag på hytta og mulighet for en liten kveldspadling, så husk å ta med hodelykt.

Søndag spiser vi frokost, pakker oss ut av hytta før vi padler tilbake til Buøya,for så å kjøre tilbake til klubben å vaske og sette på plass kajakker og utstyr. Vi satser på å være tilbake på klubben i 17 tiden søndag.

Dersom været ikke skulle tillate denne ruten for turen finnes det flere alternativer.  Tid for oppmøte vil uansett være det samme.

For å melde se seg på denne turen sender du en mail til tur@arendalkajakklubb.no senest mandag 27 september. Alle som melder seg på turen vil motta en mail med praktisk informasjon om hva man skal og bør ta med seg, i tillegg til annet nyttig informasjon om selve turen 2-3 dager før avreise.

For spørsmål om turen kan dere også sende en mail til tur@arendalkajakklubb.no eller ringe Cathrine på mobil 94 52 96 66.

Informasjon om seilerhytta i Tvedestrand finner dere her.

Dette blir gøy folkens – hiv dere med 😊

 

Hilsen,

Arendal Kajakklubb