PÅMINNELSE: GRUNNKURS HAV I FANTASTISKE OMGIVELSER PÅ BUØYA.

Postet av Arendal Kajakklubb den 24. Mai 2020


To erfarne kursholdere og 16 timer med opplæring i padling, sikkerhet og redningsteknikker. Kurset er en del av kursstigen til Padleforbundet og passer for alle som har lyst til å få mer ut av padlingen. Du trenger ikke våttkurs for å delta. Kan det bli bedre?

Arendal kajakklubb kan stille med båt, redningsvest og åre. Hva du trenger for øvrig finner du i orienteringen på neste side. Dette er eneste mulighet for grunnkurs før sommerferien. Kurset starter kl.09.00 lørdag 30. mai og avsluttes kl. 16.00 søndag 31. mai. Se kart og mer info på neste side, eller på våttkort.no. RING TROND-INGE PÅ : 952 79688 for mer info.

LOGG DEG INN PÅ:  https://www.vaattkort.no/  VELG HAV OG MELD PÅ. Mer info på https://www.arendalkajakklubb.no/

I tillegg ser været ut til å spille på lag. Se på dette: 1 Kommentar

Grunnkurs HAV på Buøya

Postet av Arendal Kajakklubb den 18. Mai 2020

Velkommen til grunnkurs HAV! Grunnkurset er for deg som er nybegynner, eller deg som har padlet litt og bare vet at du vil padle mer! Har du gjennomført grunnkurs og vil utvikle deg videre som padler, er neste trinn teknikkurs med teknikktrening, redninger og lek. Uansett er du velkommen til en morsom og opplevelsesrik kurshelg for å lære mer om padling og bli trygg på vannet! Les mer om kurset og påmelding her:

https://arendalkajakklubb.no/events/p/1000038078/grunnkurs-hav-pa-buoyaOppstart Allidrett

Postet av Arendal Kajakklubb den 14. Mai 2020

Arendal kajakklubb ønsker velkommen til oppstart av Allidrett for barn i alderen 8 til og med 12 år tirsdag 26. mai kl. 18-19. Sted: EB-stranden på Hisøy. Allidretten har fokus på både kajakk og andre uteaktiviteter. Du får være med på flere ulike idretter, varierte øvelser og mye moro. Du vil møte fire erfarne, engasjerte voksne ledere på treningene. Allidretten i Arendal kajakklubb starter i mai og holder på til desember. De aller fleste gangene gjennomføres aktivitetene på/ved EB-stranden på Hisøy, men når høsten kommer har vi andre fremmøtesteder. Noen treninger er vi inne i sal.

Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring eller eget utstyr. Arendal kajakklubb har kajakker og årer, men du må ha med egen redningsvest og litt ekstra klær. Treningene foregår tirsdager fra kl. 18.00-19.00. Velkommen 😊

 

Disse lederne treffer du på trening. 

Gro Vale: gro@hoveleirskole.no

Kurt Nedenes: kurt.nedenes@sshf.no

Trond Friisø: friisoe@online.no

Kari Bratteland: karieb@uia.no


1 Kommentar

NÅ ÅPNER VI TRENINGSROMMET

Postet av Arendal Kajakklubb den 12. Mai 2020

Norges Padleforbund har satt opp følgende råd som gir retningslinjer for padling, sist oppdatert 8.mai. Her åpnes det for bruk av treningsrom.

Sitat: «Andre rom som f.eks. treningsrom kan benyttes under forutsetning at smitteverntiltak ihht. helsemyndighetenes føringer følges».

Derfor åpner vi nå treningsrommet for maksimum 4 personer av gangen. Det er slått opp rutiner for bruk i henhold til helsemyndighetens føringer på døra inn til treningsrommet.

Denne må leses og følges av alle hvis vi skal kunne holde åpent fremover.

Garderobe og andre fellesrom er fortsatt stengt.

Mvh Styret


1 Kommentar

Onsdagsturer

Postet av Arendal Kajakklubb den 9. Mai 2020

Vi starter opp med onsdagsturer den 13.mai, nå som det er åpnet opp for grupper på inntil 50 personer. 

Så lenge alle er nøye med å holde seg oppdaterte og følge retningslinjene fra padleforbundet (Padleforbundets retningslinjer), samt lokale tiltak som gjelder klubbhuset, kan onsdagsturer gjennomføres.

For at AKK skal klare å gjennomføre onsdagsturer i forhold til retningslinjer, oppfordrer vi til at flest mulig med padleerfaring møter på turene for å bistå de nye medlemmene.

Vi trenger 2-3 personer ekstra per tur, avhengig av hvor mange som deltar.

Det bes om at private kajakker benytter bryggen til Roklubben, og at klubbens kajakker benytter AKK sin brygge. Videre henvises det til tidligere nevnte tiltak og den aktuelle turleder, se under Arrangementer og aktuell dato.

VELKOMMEN!Velkommen til INTROKURS!

Postet av Arendal Kajakklubb den 4. Mai 2020

I henhold til retningslinjene fra Norges Padleforbund (Retningslinjer NPF) åpner Arendal Kajakklubb nå for å gjennomføre planlagte INTROKURS. Det blir kurs 7.og 14. mai, og 4., 11., 18. og 25. juni.

Kurset er for nybegynnere, men du må være medlem/melde deg inn i Arendal Kajakklubb for å delta på kurset. Man må være medlem og ha introkurs eller våttkort (gi beskjed til kursleder om du har våttkort fra før) for å låne utstyr fra klubben. Hvis du ikke er medlem ennå, ser du hvordan du kan melde deg inn her:  Bli medlem

Se mer info om medlemskap og priser under fanen: Medlemskontigent

Tips om bekledning og nærmere info om kurset finner du her: Introkurs 

Meld deg på kurs her: https://www.vaattkort.no/Event/Dicipline/3 

Ved spørsmål, ta kontakt med kurs@arendalkajakklubb.no 

 

Mvh Styret i Arendal Kajakklubb