Melding fra styret

Postet av Arendal Kajakklubb den 13. Mar 2020

Arendal Kajakklubb avlyser alle arrangementer inntil videre og stenger treningsrommet, garderobene og badstua for all aktivitet. Dette er i henhold til de råd som myndighetene samt Norges Idrettsforbund gir vedrørende coronasmitte.

Mvh styret

Melding fra styret

Postet av Arendal Kajakklubb den 13. Mar 2020

Mvh styret

All fellestrening utgår

Postet av Arendal Kajakklubb den 12. Mar 2020

I henhold til Idrettsforbundets oppfordring og myndighetenes tiltak mot koronasmitte utgår all trening og møter i regi av klubben inntil videre. Mer info her: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/idrettsforbundet---all-idrettsaktivitet-avlyses-med-umiddelbar-virkning/

Surfskipadling

Postet av Arendal Kajakklubb den 9. Mar 2020

Også i år setter vi i gang med felles surfskipadling fra Stølsviga, Hisøy.
Dette er en aktivitet som varer helt frem til høstferien - hver torsdag fra kl 1700.
Fokus er padling under de rådende forhold. Vi trener også på bergingsteknikker. Om du ikke har surfski sjøl, kan du låne fra klubben, men må frakte til Stølsviga sjøl, evt avtale transport. Tørrdrakt er nok smart i begynnelsen av sesongen. Oppstarttidspunkt vil bli annonsert på hjemmesida til AKK.
Evt spørsmål kan rettes til Kristian på tlf 97565371 eller Knut Bratteland på tlf 91126948

Treningsleir Silkeborg 2020

Postet av Arendal Kajakklubb den 3. Mar 2020

Den årlige treningsleiren i Silkeborg blir i år 23.-26. april.
Dette er et lavterskeltilbud for klubbens medlemmer. Fokuset er mengdetrening på Gudenaaen, foruten å ha det hyggelig sosialt. Vi bor som vanlig bra på vandrerhjemmet i Silkeborg, helt inntil Gudenaaen.
Denne turen er for lengst blitt en tradisjon i klubben vår. Man trenger ikke være konkurransepadler for å være med; alle er velkomne. Man må regne med en egenandel på 1500-2500 kr, resten dekkes av AKK.
Påmelding innen 15. mars til Kbbra@hotmail.com. Evt spørsmål om turen kan sendes til samme mail, eller på tlf til Knut Bjør Bratteland på tlf 91126948.