Felles styrketrening

Postet av Arendal Kajakklubb den 20. Okt 2021

Treningsgruppa starter opp med felles styrketrening fra mandag 25.10 kl. 18:00. Dette forsetter hver mandag fremover.

Treningen varer ca. 1 time og 15 min.

Øvelsene er padle relaterte med hovedvekt på mage/rygg og overkropp.

Grunnet liten plass ønsker vi maks å være 10 personer på hver trening.

For påmelding eller spørsmål send SMS til Ragnar A. på mobil: 947 83 040.

Vel møtt til trening 😊
0 Kommentar

Svømmehallen åpner igjen

Postet av Arendal Kajakklubb den 10. Sep 2021

Fra fredag 18. september åpner vi igjen for svømming og badstue på Stinta for medlemmer av  Arendal Kajakklubb kl. 20:00 – 21:30.

Husk å møte om litt før da dørene stenges elektronisk kl. 20:00.

Dette er et tilbud hver fredag når Stina svømmehall holder åpent. De følger skolens ferier.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Sture Rasmussen på e-post; husstyret@arendalkajakklubb.no

God fornøyelse :)


0 Kommentar

Høsttur til Seilerhytta i Tvedestrand

Postet av Arendal Kajakklubb den 7. Sep 2021

Vi inviterer til høsttur lørdag 2. oktober – søndag 3. oktober.

Oppmøte på Arendal Kajakklubb kl. 09:30. Her laster vi sammen kajakker på hengeren og pakker med oss det vi trenger. Vi kjører til Buøya for så å padle derfra og til seilierhytta i Tvedestrand. Dette er en tur på ca. 10-11 km, altså litt lenger enn tur/retur Merdø. Det er ca. samme distanse som padles på de flest onsdagsturer. Alle er velkomne til å bli med på turen 😊

Lørdagskveld blir det felles middag på hytta og mulighet for en liten kveldspadling, så husk å ta med hodelykt.

Søndag spiser vi frokost, pakker oss ut av hytta før vi padler tilbake til Buøya,for så å kjøre tilbake til klubben å vaske og sette på plass kajakker og utstyr. Vi satser på å være tilbake på klubben i 17 tiden søndag.

Dersom været ikke skulle tillate denne ruten for turen finnes det flere alternativer.  Tid for oppmøte vil uansett være det samme.

For å melde se seg på denne turen sender du en mail til tur@arendalkajakklubb.no senest mandag 27 september. Alle som melder seg på turen vil motta en mail med praktisk informasjon om hva man skal og bør ta med seg, i tillegg til annet nyttig informasjon om selve turen 2-3 dager før avreise.

For spørsmål om turen kan dere også sende en mail til tur@arendalkajakklubb.no eller ringe Cathrine på mobil 94 52 96 66.

Informasjon om seilerhytta i Tvedestrand finner dere her.

Dette blir gøy folkens – hiv dere med 😊

 

Hilsen,

Arendal Kajakklubb0 Kommentar

Mye gøy som skjer i Arendal Kajakklubb i September

Postet av Arendal Kajakklubb den 24. Aug 2021

Lørdag 4. september inviterer vi til en trim/mosjonstur fra klubben kl. 10:00

Dette er en tur for alle som vil padle for å trimme litt i kajakken. Vi ønsker alle velkomne uansett form, men det må være ok å skulle bli litt svett. Dette er ingen konkurranse og tempo vil være noe raskere enn på onsdagsturene, men ingen spurt og konkurranse. Dette er et tilbud lavterskeltilbud der vi lærer bruke kajakken til annet enn bare turpadling.

Etter trimmen inviterer vi til brunsj i klubbens lokaler. En glimrende anledning til både å stifte nye bekjentskaper og til å pleie vennskap 😊

Påmelding skjer til tur@arendalkajakklubb.no torsdag 2 september. Tilbudet er gratis for våre medlemmer.

 

Tirsdag 7. september arrangerer vi en kveld der du vil lære å padle på en mer effektiv måte. Da blir det lettere å hive seg i kajakken og ut på tur. Denne turene starter fra brygga på klubbhuset kl. 18.00. Påmelding til kurs@arendalkajkakklubb.no  Tilbudet er gratis for våre medlemmer.

 

Torsdag 9. september- Bli kjent med Arendal Kajakklubb
Har du alltid hatt lyst til å teste ut hvordan det føles å sitte i en kajakk, eller hvordan andre typer kajakker enn det du alltid bruker føles? Dette er en glimrende anledning til å prøve. Ta med deg barna dine, venner og kjente til EB-stranda fra 16:30. Her vil både voksne og barn få muligheten til å bli kjent med Arendal Kajakklubb og vårt tilbud. Det vil være mulig å teste kajakker og utstyr.

Vi gleder oss til å treffe dere alle 😊

 

11.-12. september ønsker Arendal Kajakklubb velkommen til teknikk-kurs-hav på Narestø/Buøya. Dette er et kurs for deg som allerede har grunnkurs og som ønsker å bygge videre på denne kunnskapen. Kurset er en ypperlig anledning til å bli trygg i kajakken, og utvikle dine ferdigheter gjennom lek og utfordringer. Du lærer flere styreteknikker, bruk av tauline, finsliper litt redningsteknikker og introduseres for rulla. Målet er å utvikle teknikken din og gjøre deg til en habil padler og utfordre deg i litt urolig sjø.  Du kan lese mer om kurset og melde deg på her

 

Mandag 20. september er det dugnad med noe attåt på klubben.
Denne mandagen blir det en dugnad utenom det vanlige. I tillegg til at vi skal vaske og pusse alle våre kajakker, blir det også en stand med mulighet for å kjøp flott kajakkutsyr. Utstyret er helt nytt og du vil helt sikkert også få gode tips til bruk og behov for utstyr.
Som om ikke dette var nok blir det også en kajakkauksjon. Vi gjør rom for nye kajakker og selger av denne grunn unna noen av de gamle. Det blir ikke informert på forhånd om hvordan kajakker som skal auksjoners vekk så her er det bare å vente i spenning.
Møt opp på klubben fra kl. 1630.
 Grillen tennes også for å mette våre flotte medlemmer utover kvelden.

Vel møtt til dugnad 😊

 

Hver onsdag i september arrangere vi også onsdagsturer. Dette er en tur for alle der turansvarlig legger opp turen etter deltageren. Møt opp ferdig skifta og klar for tur på brygga kl. 18. Ansvarlig for turene med kontaktinfo legges fortløpende ut på vår arrangement kalender på nettidene og på vår medlemssider på Facebook

 

 


0 Kommentar

Ny rekord og god oppslutning om Hisøy Rundt 2021

Postet av Arendal Kajakklubb den 24. Jul 2021

Den nye rekorden lyder på 55:58 og det var Eivind Vold fra Oslo Kajakklubb som forbedret sin gamle rekord.

 Øvrige klassevinnere :

 

Herre

1 plass - Evind Vold  55:58

2 plass - Øystein Kvam  1:01;46

3 plass - Thor Bache.Wiig 1:05:48

 

Dame

1 plass - Silje Kvam 1:30:43


 K2

1 plass - Cecilie Løken/Gunnar Lille 1:08:47

 

Se komplett resultatliste. Premien for løyperekorden er sponset av Sparebanken Sør.

 Takk til utøvere og arrangementskomite AKK.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline