Ny rekord og god oppslutning om Hisøy Rundt 2021

Postet av Arendal Kajakklubb den 24. Jul 2021

Den nye rekorden lyder på 55:58 og det var Eivind Vold fra Oslo Kajakklubb som forbedret sin gamle rekord.

Øvrige klassevinnere :

Herre

1 plass - Evind Vold  55:58

2 plass - Øystein Kvam  1:01;46

3 plass - Thor Bache.Wiig 1:05:48

Dame

1 plass - Silje Kvam 1:30:43

K2

1 plass - Cecilie Løken/Gunnar Lille 1:08:47

Se komplett resultatliste. Premien for løyperekorden er sponset av Sparebanken Sør.

Takk til utøvere og arrangementskomite AKK.

Kajakktur i august

Postet av Arendal Kajakklubb den 7. Jul 2021

Neste tur med Arendal Kajakklubb er fredag 13. august – søndag 15. august og går til vakre Skauerøya 😊

Vi møter opp på klubben kl. 17:00 for klargjøring til avreise. Dette blir en tur der vi padler etter vær og vind, bader og koser oss.

Mer detaljer om turen sendes ut til de påmeldte deltagerne når vi nærmer oss avreise. Om du vil bli med på tur så send en mail til tur@arendalkajakklubb.no for påmelding (grunnet sommerferie kan det ta noe tid før dere får svar). Påmelding innen søndag 8 august.

Du kan lese mer om Skauerøya her; https://padleperler.no/2020/03/02/skaueroya/

Vi gleder oss til tur 😊

Velkommen til Arendal kajakkrace - Hisøy rundt lørdag 24. juli 2021

Postet av Arendal Kajakklubb den 29. Jun 2021

Vi har gleden av å invitere alle kajakkpadlere til kajakkløp Hisøy rundt, lørdag 24. juli.

Her kan du konkurrere mot noen av landets beste padlere, mot hyttenaboen eller mot deg selv.

Du kan også velge turklassen og bare nyte turen i Arendals flotte skjærgård.

Nytt av året er også en klasse for de som ønsker å padle i en gruppe uten tidtaking, Tur-gruppe. Her padles det sammen med en instruktør som gir tips og råd på veien slik at alle kommer rundt Hisøy.

Vedlagt finner du en invitasjon til arrangementet du gjerne kan dele med venner og bekjente :)

Du finner mere informasjon på våre nettsider

Dette blir gøy - meld dere på her :)

Flere kurs til høsten!

Postet av Arendal Kajakklubb den 28. Jun 2021

Da har vi lagt ut påmelding til Grunnkurs hav (20.-22. august) og  Teknikkurs hav (11.-12. september) på vaatkort.no! Mer info HER!

I god dugnadsånd

Postet av Arendal Kajakklubb den 11. Jun 2021

Mandag 14. juni vasker og polerer vi kajakkene fra kl. 17:00 og utover.

Været ser ut til å bli bra og vi tenner grillen og koser oss på dugnad.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med vår materialforvalter Helge telefon 481 68 341.

Vel møtt til dugnad 😊